Romeo Rădulescu (Forța Dreptei): “Avem șansa de a pune în aplicare un program electoral extraordinar”

Ne despart doar câteva ore de începerea oficială a campaniei electorale pentru alegerile locale din…

Ne despart doar câteva ore de începerea oficială a campaniei electorale pentru alegerile locale din 2024. Miza este una importantă, alegerea primarului și a consilierilor locali competenți poate influența în mod direct calitatea vieții comunității. Este o oportunitate pentru oameni să-și exprime preferințele și să participe activ la guvernarea locală. Tocmai de aceea, Romeo Rădulescu, primul pe lista de candidați ai Partidului Forța Dreptei la Consiliul Local Municipal Râmnicu Vâlcea, îi îndeamnă pe râmniceni la responsabilitate la urnele de vot.
După cum bine se știe, Romeo Radulescu a anunțat că renunță la candidatura sa la funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea și alege să-l susțină pe liberalul Virgil Pîrvulescu în această cursă electorală. Decizia a fost luată chiar înaintea depunerii dosarelor la Biroul Electoral Municipal (BEM). Motivul gestului său este unul evident, considerând că doar în acest fel se pot câștiga alegerile în fața actualului primar. Programul electoral pe care Romeo Rădulescu și Virgil Pîrvulescu l-au gândit este unul deschis pentru atragerea de investitori, Râmnicul având șansa să se dezvolte economic într-un mod extraordinar.

“O să abordez normal această campanie electorală și o să ne facem treaba. Țintim să luăm cât mai multe voturi pentru Consiliul Local și să formăm o majoritate în Consiliul Local alături de Virgil Pârvulescu. Cu Virgil Pîrvulescu vom reuși să câștigăm alegerile. Oamenii trebuie să înțeleagă că nu trebuie să-și irosească irosească votul pe candidați care nu au nicio șansă. Noi acum avem șansa de a pune în aplicare un program electoral extraordinar, inspirat din cercetările sociologice pe care le-am făcut în municipiul Râmnicu Vâlcea. Programul electoral este pliat strict pe necesitățile orașului nostru, pe ceea ce râmnicenii au nevoie. Avem nevoie să aducem tinerii în oraș, avem nevoie de stimularea mediului economic, de atragerea de bani și de investitori în Râmnicu Vâlcea. Suntem la limita sărăciei în acest moment! Alianța binelui ne-a adus la sapă de lemn. Haideți să facem ceva! Haideți să mergem la vot și să votăm schimbarea” – a declarat Romeo Rădulescu, candidat pe lista Partidului Forța Dreptei la Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea.