Cum se transformă municipiul Drăgășani sub administrația Nedelcu

Municipiul Drăgășani se transformă ușor – ușor într-un oraș modern, accesibil și atractiv. Astfel de…

Municipiul Drăgășani se transformă ușor – ușor într-un oraș modern, accesibil și atractiv. Astfel de schimbări nu numai că îmbunătățesc calitatea vieții locuitorilor, dar pot atrage și noi oportunități și investiții în zonă. Este un semn pozitiv al progresului și dezvoltării comunității. Administrația publică locală condusă de primarul Cristian Nedelcu a implementat, în ultimii ani, proiecte de anvergură, care demonstrează angajamentul și viziunea autorităților publice.

Proiect de 3 milioane lei, implementat de primarul Nedelcu la Drăgășani

Primarul Cristian Nedelcu și colegii săi din Primăria Drăgășani au făcut eforturi considerabile pentru a obține fonduri și a implementa un proiect important pentru comunitate. Este vorba despre modernizarea Liceului Tehnologic Brătianu din Drăgășani, o investiție în valoare de 3 milioane de lei, din fonduri europene.

Modernizarea și dotarea sălilor de clasă și a laboratoarelor tehnologice cu echipamente de ultimă generație sunt investiții esențiale pentru pregătirea elevilor în domeniile tehnologice și nu numai. Este o viziune îndrăzneață și pozitivă pentru viitorul educației în orașul Drăgășani.

De asemenea, reabilitarea corpului central al liceului și modernizarea sălilor de clasă și a laboratoarelor tehnologice au avut cu siguranță un impact semnificativ asupra mediului de învățare al elevilor. Crearea unui mediu sigur și confortabil este, de asemenea, esențială pentru concentrarea și performanța elevilor, iar dotarea cu echipamente de ultimă generație îi pregătește mai bine pentru cerințele și provocările secolului XXI. Este un pas important spre crearea unei infrastructuri educaționale moderne și de calitate la Drăgășani.

Lucrări de anvergură în cartierele municipiului

Printr-un proiect finanțat prin Programul Operațional Regional (POR), derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), Primăria municipiului Drăgășani a efectuat ample lucrări de modernizare a cartierului Rahova. Scopul a fost îmbunătățirea calității vieții populației, un scop pe care primarul Nedelcu l-a urmărit încă de la început. Numai că, proiectele de amploare necesită timp, însă când sunt finalizate se vede diferența. Așa cum cetățenii din cartierul Rahova văd diferența acum, după implementarea proiectului.
Primarul Cristian Nedelcu continuă lucrările de amenajare a spațiului public în cartierele municipiului Drăgășani. În această perioadă s-a lucrat intens la amenajarea și asfaltarea parcării blocului E de pe strada Traian.
O lucrare recentă, care cu siguranță va deveni un simbol al orașului, a fost realizată în parcul central al Drăgășaniului. Este vorba despre numele orașului luminat cu leduri interioare, care se vede extrem de frumos noaptea. Literele tridimensionale vor deveni o parte din identitatea municipiului, iar numele orașului va fi promovat la diferite evenimente într-un mod mult mai atractiv.