Final de proces în cazul tentativei de omor de pe b-dul Dem Rădulescu. Bărbatul a dat cu mașina intenționat în tatăl și fratele său (VIDEO)

Vă mai aduceți aminte de gravul incident din 30 noiembrie 2022, de pe bulevardul Dem…

Vă mai aduceți aminte de gravul incident din 30 noiembrie 2022, de pe bulevardul Dem Rădulescu din municipiul Râmnicu Vâlcea? Dacă nu, vă povestim noi! În seara zilei respective, un bărbat de peste 40 de ani a încercat să-și omoare tatăl și fratele, lovindu-i intenționat cu mașina. Apoi, când a văzut că aceștia s-au ridicat de la pământ și s-au refugiat pe trotuar, a încercat în repetate rânduri să-i lovească din nou. 

Incidentul de o gravitate imensă a șocat o întreagă comunitate, mai ales totul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, iar imaginile au fost făcute publice. Daniel Ilie L. a fost pus rapid sub urmărire penală sub acuzația de tentativă de omor asupra a doi membri de familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. De asemenea, el a fost arestat preventiv, iar ulterior trimis în judecată pe rolul instanțelor din județul Vâlcea.

Zilele trecute, procesul s-a finalizat, fiind dată sentința finală în acest caz. Astfel, Daniel Ilie L. a fost condamnat definitiv la 5 ani și 5 luni de închisoare cu executare.

Ieri, 17 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au pus în aplicare mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Rm. Vâlcea, față de Daniel Ilie L. din municipiul Râmnicu Vâlcea.

“Astfel, polițiștii au pus în executare un mandatul de executarea a pedepsei cu închisoarea privind un bărbat de 44 de ani, condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunilor de tentativă la omor calificat asupra a doi membri de familie, tulburarea ordinii și liniștii publice și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost condus în vederea încarcerării, în Penitenciarul de Maximă Siguranță Mioveni, județul Argeș” – precizează Poliția Vâlcea.