Capelele din Dăești, dotate cu capace frigorifice de către primăria

Primăria Dăești răspunde solicitărilor cetățenilor prin achiziționarea a trei capace frigorifice pentru camerele mortuare. Această…

Primăria Dăești răspunde solicitărilor cetățenilor prin achiziționarea a trei capace frigorifice pentru camerele mortuare. Această măsură a fost luată pentru a îmbunătăți condițiile în care sunt păstrate corpurile neînsuflețite până la înmormântare, asigurând astfel un standard mai ridicat de igienă și respect față de cei decedați.

“Primăria și Consiliul Local al comunei Dăești, venind în întâmpinarea solicitărilor cetățenilor noștri, au luat hotărârea achiziționării a trei capace frigorifice pentru camerele mortuare (capele) de pe lângă bisericile din satele Dăești, Sânbotin și Fedeleșoiu, astfel încât aparținătorii (rudele persoanelor decedate) să nu mai fie obligate să achiziționeze astfel de servicii de la firmele prestatoare de activități de profil.
Vom purta un dialog și vom încheia un protocol cu preoții parohi din satele Dăești, Sânbotin și Fedeleșoiu, astfel încât să nu fie percepută niciun fel de taxa pentru utilizarea acestor capace. Așa cum v-am obișnuit, vom întreprinde și vom lua toate măsurile necesare sporirii gradului de confort și sprijinirea cetățenilor noștri pentru a trece mai ușor peste greutățile vieții de zi cu zi!” – anunță Primăria Dăești.