FOTO. ACCIDENT MORTAL la FRÂNCEȘTI. S-au răsturnat cu motocultorul

Tragedie, în această seară de 22 mai 2024, în comuna Frâncești, pe drumul comunal DC105….


Tragedie, în această seară de 22 mai 2024, în comuna Frâncești, pe drumul comunal DC105. O femeie și-a pierdut viața, iar o alta a fost rănită și transportată la spital după ce motocultorul în care se aflau, și care era condus de un bărbat beat, s-a răsturnat într-un șanț.

“Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că un bărbat de 66 ani, din localitatea Frâncești, în timp ce conducea un motocultor ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare intrând în șanț.

În urma impactului, au rezultat două victime, respectiv două femei, una dintre acestea fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

O altă victimă, respectiv o femeie de 68 de ani, din aceeași localitate, din păcate nu a răspuns manevrelor de resuscitare acordate de către medicii de pe ambulanță care au declarat decesul acesteia.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat” – informează IPJ Vâlcea.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier. Pompierii militari vâlceni au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.