FOTO. Ziua Vecinului, eveniment remarcabil la Râmnicu Vâlcea

Astăzi, 31 mai, a avut loc Proiectul Comunitar „Ziua Vecinului” la Electra Residence, în Râmnicu…

Astăzi, 31 mai, a avut loc Proiectul Comunitar „Ziua Vecinului” la Electra Residence, în Râmnicu Vâlcea. În cadrul evenimentului, toți VECINII ce au avut curiozitatea sa se alăture, s-au putut bucura de bunătăți, produse de panificație și limonada, crema de zahar ars și multe alte preparate, făcute cu mult suflet de către organizatori, vecini si participanți.
Cei prezenți, au putut sprijini, prin donații, proiectul TABERE DULCI, al Asociației SĂNĂTATEA SE ÎNVAȚĂ, ce sprijină copii cu diabet.
Andreea Dobroiu, cea care a aplicat și a obținut finanțarea acestui proiect, se declară cu totul mulțumită de impactul pe care l-a avut evenimentul „Între Vecini”, reușind astfel să îmbine perfect socializarea cu implicarea tuturor pentru o cauza nobilă.
Printre cei prezenți, a fost și Oana Mesea, Președinta Asociației Comunitare Vâlcea, care, alături de copiii prezenți, a reușit să creeze o atmosfera familiară, cu jocuri ai activități interactive, ÎNTRE VECINI.

Comunitatea Electra Residence din Râmnicu Vâlcea este una din cele 24 de comunități desemnate recent câștigătoare a unui grant ÎntreVecini.

Prima activitate oficială organizată este denumită “Ziua Vecinului – Cartierul Ideal” și marchează debutul procesului de dezvoltare de comunitate, la care toți vecinii sunt invitați să participe. Evenimentul este inspirat de Ziua Europeană a Vecinilor – sărbătorită de peste 24 de ani în ultima zi de vineri a lunii mai, la inițiativa unui francez de origine română.