Deputatul Eugen Neață îl susține pe Mircia Gutău pentru Primăria Râmnicu Vâlcea

Prieteni apropiați, deputatul Eugen Neață și primarul Mircia Gutău sunt văzuri deseori împreună, la diferite…

Prieteni apropiați, deputatul Eugen Neață și primarul Mircia Gutău sunt văzuri deseori împreună, la diferite evenimente. Sprijinul reciproc dintre cei doi este evident și reflectă o colaborare strânsă atât pe plan personal, cât și profesional. Relația lor de prietenie și parteneriat politic contribuie la implementarea unor inițiative și proiecte locale, susținându-se reciproc în activitățile publice și în carierele politice.

“Am mers în campanie împreună cu o echipă de social-democrați vâlceni, pe străzile municipiului Râmnicu Vâlcea.
Mă număr printre cei cărora le place să meargă pe aceste străzi în fiecare anotimp, în zeci de finaluri de săptămână dintre cele cincizeci și două, cât are un an. De cele mai multe ori, însoțindu-l pe Mircia Gutău, omul care cunoaște acest oraș la pas, ca nimeni altul dintre noi.
Am cunoscut de-a lungul timpului istorici care cunosc în amănunt trecutul orașului nostru. Pictori și fotografi care știu cele mai frumoase imagini pe care le poți vedea la Râmnicu Vâlcea. Literați care pot vorbi despre scriitorii orașului, melomani care pot fredona piese muzicale compuse la noi, iubitori de teatru care știu spectacolele pe de rost. Unul singur cunoaște amănunțit tot ceea se vede și tot ceea ce admiră la Râmnicu Vâlcea lumea care vine să ne viziteze din cele patru zări. Mircia Gutău, cel care a avut viziunea, cu mulți ani înainte, a unui municipiu care să fie casă bună pentru vâlceni, oportunitate pentru investitori și destinație turistică pentru români și pentru străini.
Această campanie electorală este, ca de obicei, despre realizările administrației Mircia Gutău, dar este, în primul rând, despre promisiunile pe care le face pentru viitor. Cine cunoaște atât de amănunțit localitatea pe care o administrează vede cel mai bine ce proiecte de dezvoltare și de modernizare i se potrivesc pentru timpul care vine. Unele sunt în derulare chiar acum, cum este pădurea-parc de pe dealul Capela. Altele sunt pentru generațiile care vin, cum este campusul universitar și filiala Universității Politehnica din București. Un municipiu cu inimă de oraș universitar poate fi cu totul altceva decât orașul de acum. Mai mult, mai mare și mai dinamic decât în trecut. Să ne pregătim să fim mai mulți, mai buni și mai fericiți în Râmnicul care va veni, pare să ne spună Mircia Gutău și realizările lui din trecutul apropiat mă fac să cred că și de data aceasta va avea dreptate. Cred în viziunea lui și am mers, alături de colegii mei social-democrați, să spun acest lucru și celor care urmează să voteze peste câteva zile în acest oraș. Am fost plăcut surprins să descopăr că mai toată lumea știa că, un vot pentru Mircia Gutău, ca primar, este însoțit de unul pentru Constantin Rădulescu, președinte județean și de altele pentru consilierii locali și județeni ai Partidului Social Democrat” – spune deputatul PSD Eugen Neață.