Tomograf și extindere clădire la Spitalul din Mihăești!

Recent, a fost depus proiectul pentru reabilitarea, extinderea și dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului de…

Recent, a fost depus proiectul pentru reabilitarea, extinderea și dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie „Constantin Anastasatu” Mihăești. Proiectul prevede reabilitarea ambulatoriului existent și extinderea acestuia prin construirea unui nou corp de clădire, cu o suprafață de aproximativ 1.000 mp. Noua clădire va fi dotată cu mobilier și echipamente medicale de ultimă generație, inclusiv un Computer Tomograf. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 4 milioane euro.

“Joi, 30 mai, am depus proiectul pentru reabilitarea, extinderea și dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie ”Constantin Anastasatu” Mihăești.

Prin acest proiect, ambulatoriul existent se va reabilita și va fi extins cu un nou corp de clădire (cu o suprafață de cca 1.000 mp), dotat cu mobilier și aparatură medicală de ultimă generație, inclusiv un Computer Tomograf. Valoarea proiectului se ridică la cca 4 milioane euro.

Pentru realizarea acestui proiect, va fi accesată o finanțare din fonduri europene, prin Programul SANĂTATE, ieri fiind încărcate în platformă documentațiile în vederea obținerii finanțării.

Toate aceste investiții le facem cu bună-credință, pentru ca atât pacienții, cât și cadrele medicale, să se bucure de cele mai bune condiții”