Președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, anunță începerea lucrărilor pe DJ 703 L, varianta ocolitoare a Râmnicului!

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a anunțat începerea lucrărilor pe Drumul Județean 703 L,…

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a anunțat începerea lucrărilor pe Drumul Județean 703 L, care va servi ca variantă ocolitoare pentru municipiul Râmnicu Vâlcea. Această inițiativă este parte a eforturilor de a reduce traficul din oraș și de pe DN 7, precum și de a îmbunătăți infrastructura rutieră din zonă. Proiectul va aduce, cu siguranță, beneficii locuitorilor și celor care tranzitează regiunea.

“Astăzi, am fost prezent în comuna Dăești, unde constructorul pregătește organizarea de șantier, pentru demararea lucrărilor de modernizare a DJ 703 L.

Cca 8,7 milioane euro vom investi în acest drum, care porneşte din orașul Călimănești – Jiblea Veche (DJ 703 G) și se continuă pe teritoriul comunei Dăești, până în satul Fedeleșoiu, la intersecția cu DJ 703 F.

În lungime de aproape 12 km, DJ 703 L este varianta optimă de ocolire a DN 7, pe porțiunea Călimănești – Râmnicu Vâlcea.

Prin proiect, pe lângă asfaltarea platformei drumului, se vor reabilita cele 7 poduri aflate pe traseu, se vor amenaja podețe de acces către proprietăți, rigole betonate și altele, astfel încât să avem un drum modern, de la un capăt la altul” – spune Constantin Rădulescu.