Primarul Gheorghe Gîngu își continuă munca la Bujoreni

A fost o luptă grea și nedreaptă, cu un adversar care de ani de zile…

A fost o luptă grea și nedreaptă, cu un adversar care de ani de zile pune doar piedici în CL dezvoltării comunei Bujoreni. Dar, în final, primarul Gheorghe Gîngu (PNL) a mai câștigat un mandat. Cu zeci de proiecte implementate, cu o mega investiție în curs de derulare (introducerea gazelor naturale în toată comuna) și cu multe alte obiective de investiții aprobate și care vor începe în scurt timp, primarul Gîngu trebuia să-și continue munca la Bujoreni. Cetățenii raționali au știut să facă diferența între un profesionist, între un om cu viziune de dezvoltare și dorință de a face lucruri extraordinare, și un candidat care nu a inițiat niciodată un proiect în CL, în ciuda a două mandate deja aproape scurse.
Pentru următorul mandat, primarul Gheorghe Gîngu are un singur lucru de făcut, pe care nu l-a făcut în ultimii ani: acela de a fi mult mai apropiat de comunitate, de a socializa mai activ cu oamenii, de a ieși în stradă mai des. Pentru că munca sa chiar trebuie văzută și apreciată de cetățeni.

”Vreau pe această cale să le mulțumesc tuturor celor care au stat la coadă, în condiții de caniculă, pentru a-și exercita votul. Le sunt recunoscător, iar gestul lor mă obligă la mai mult în noul mandat. Le mulțumesc tuturor cetățenilor din Bujoreni, indiferent de opțiunea lor! În următorii patru ani, scopul meu principal va fi acela de a le demonstra că sunt demn de încrederea lor. Vreau să fac din Bujoreni o comună de care să ne mândrim, o comună dezvoltată economic, turistic și social, o comună smart” – ne-a declarat actualul și viitorul primar al comunei Bujoreni, Gheorghe Gîngu.