Primarul Landor Moșteanu, planuri mari pentru Nicolae Bălcescu după câștigarea unui nou mandat

Primarul comunei Nicolae Bălcescu, Landor Moșteanu, a câștigat un nou mandat, în urma alegerilor de…

Primarul comunei Nicolae Bălcescu, Landor Moșteanu, a câștigat un nou mandat, în urma alegerilor de duminică. 68,99% dintre cetățenii comunei care s-au prezentat la vot au ales să acorde, în continuarea, încrederea și sprijinul actualei administrații publice locale. Rezultatul reflectă, în mod cert, realizările semnificative și popularitatea primarului Moșteanu în rândul locuitorilor.

“De la cetățenii comunei Nicolae Bălcescu primim încă o lecție dură. Aroganța și lipsa educației nu-și mai găsesc locul printre noi. Vă mulțumesc tuturor pentru prezența numeroasă la vot și pentru încrederea acordată! Acest lucru nu face decât să mă motiveze să realizez tot ceea ce mi-am propus în acest mandat, alături de echipa locală și de consiliul județean. Cu bună-credință!” – primarul comunei Nicolae Bălcescu, Landor Moșteanu.

Pentru mandatul următor, pe lângă proiectele importante pe care le are de finalizat, edilul șef din Nicolae Bălcescu are în plan obiective de investiții de anvergură. Landor Moșteanu și-a propus construirea unei săli de sport; amenajare zona centrală, realizare trotuare și rigole betonate pentru scurgerea apelor pluviale, tronson DJ 678D, Centru Rotărăști – Centru Stoiceni; reabilitare termică a blocului de locuințe din Rotărăști; realizarea unui teren de sport multifuncțional, în punctul Cămin Cultural Stoiceni, sat. Valea Viei; dotarea parcurilor Gădinești – sat Linia Hanului și Pârâul Țapului – sat Predești; achiziționarea unui utilaj buldoexcavator, pentru întreținerea drumurilor din comuna Nicolae Bălcescu; proiecte de modernizare a clădirilor publice și găsirea unor destinații pentru acestea, ca de exemplu: școli nefuncționale, cămine culturale degradate.