Primarul Florinel Constantinescu, reconfirmat în funcție la Călimănești

Florinel Constantinescu a fost reconfirmat primar al orașului Călimănești, în urma scrutinului de duminică, 9…

Florinel Constantinescu a fost reconfirmat primar al orașului Călimănești, în urma scrutinului de duminică, 9 iunie 2024. Era un rezultat previzibil având în vedere implicarea și rezultatele remarcabile obținute de edilul Constantinescu în fruntea Primăriei Călimănești. Stațiunea vâlceană a devenit cu adevărat perla României, iar administrația publică locale are un mare merit pentru acest lucru. Tocmai de aceea, cetățenii din Călimănești l-au mandatat pe primarul Florinel Constantinescu pentru încă patru, convinși fiind că implementarea proiectelor de anvergură va continua în orașul lor.

“Mulțumesc tuturor celor care ne-au votat la alegerile de duminică, în orașul Călimănești. Îi asigur pe toți cei care ne-au susținut și pe cei care nu ne-au susținut că am auzit mesajul transmis de ei și că vom fi întotdeauna împreună, pentru Călimănești.

Aproape 4 mii de oameni s-au prezentat la urne, din cei peste 7 100 cu drept de vot. 55,86%, mult peste nivelul atins la nivel național și la nivel local, în multe dintre orașele din România. Sunt mândru de interesul foarte înalt al locuitorilor stațiunii noastre pentru competiția electorală, care s-a încheiat și de data aceasta cu obținerea unui nou mandat de primar. Continuăm proiectul de dezvoltare și de modernizare. Împreună, pentru Călimănești!” – este declarația primarului Florinel Constantinescu, la scurt timp după alegeri.