Proiect CJ Vâlcea: Spitalul va fi dotat cu aparatură și echipamente medicale pentru diagnosticarea cancerului (VIDEO)

Consiliul Județean Vâlcea pregătește un nou proiect axat pe îmbunătățirea infrastructurii medicale din județ. Proiectul…

Consiliul Județean Vâlcea pregătește un nou proiect axat pe îmbunătățirea infrastructurii medicale din județ. Proiectul vizează achiziționarea de aparatură medicală performantă pentru depistarea cancerului, cu scopul de a crește capacitatea de diagnostic și de a oferi tratamente mai eficiente pacienților din zonă. Această inițiativă a președintelui Constantin Rădulescu nu face decât să reflecte un efort continuu de modernizare a serviciilor medicale și de asigurare a unei îngrijiri mai bune pentru cetățenii din Vâlcea. Lucru pe care-l face încă de la primul mandat.

Pentru mine, sănătatea vâlcenilor este pe primul loc! Am reușit să facem multe lucruri bune la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, de la construirea unei noi clădiri de spital, până la dotarea cu aparatură medicală performantă.

În aceste zile, pregătim un nou proiect, pentru care vom atrage finanțare europeană în valoare de circa 2 milioane de euro.

Este vorba despre dotarea SJU Vâlcea cu aparatură și echipamente medicale, pentru diagnosticarea cancerului.

În ședința ordinară din 21 iunie, vom aproba proiectul și vom depune documentația în vederea obținerii finanțării. Îmi doresc ca pacienții vâlceni să beneficieze de cele mai bune condiții, dar și de cel mai bun tratament atunci când se confruntă cu probleme grave de sănătate, cum ar fi cancerul” – spune Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.