Primarul Nicolae Concioiu își continuă misiunea de a moderniza comuna Gușoeni

Primarul Nicolae Concioiu din Gușoeni a fost reales cu un scor impresionant de 90,73% în…

Primarul Nicolae Concioiu din Gușoeni a fost reales cu un scor impresionant de 90,73% în alegerile din 9 iunie 2024. Această victorie răsunătoare reflectă încrederea puternică a cetățenilor comunei în capacitatea sa de a duce comuna la un alt nivel, un nivel de dezvoltare care să le asigure oamenilor un mod de viață mult mai bun. Rezultatul excepțional nu face decât să confirme devotamentul edilului Nicolae Concioiu față de comunitatea pe care o conduce.
„Mulțumesc cetățenilor pentru sprijinul acordat, procentul pe care mi l-au acordat de peste 90% este o responsabilitate și o promisiune din partea mea de a continua”, a spus primarul Concioiu.
Acum, după alegeri, primarul Nicolae Concioiu își continuă misiunea de a moderniza localitatea cu un proiect major de apă și canalizare, finanțat cu 18 milioane de lei prin PNI „Anghel Saligny”. Proiectul vizează satele Spîrleni, Gușoeni, Măgureni, Gușoianca și Gușoenii, și este în plină execuție. De asemenea, primarul intenționează să acceseze fonduri europene pentru a extinde rețeaua de utilități până la ultima casă din fiecare sat. Fiecare zi reprezintă o nouă provocare pentru Nicolae Concioiu, care se dedică dezvoltării durabile și prosperității comunității pe care o conduce.