TUPEU. Beți la volan, prinși pe șoselele din Vâlcea

În Vâlcea, polițiștii rutieri au surprins ieri, 19 iunie, doi indivizi care conduceau sub influența…

În Vâlcea, polițiștii rutieri au surprins ieri, 19 iunie, doi indivizi care conduceau sub influența alcoolului. Ambii șoferi au sfidat legea fără nicio jenă, motiv pentru care polițiștii vâlceni le-au întocmit dosare penale pentru conducerea autovehiculelor pe drumurile publice în stare de ebrietate, punând astfel în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

Unul dintre cei care au picat alcooltestul a fost un tânăr de 23 de ani, care a fost depistat pe strada Islazului, din localitatea Budești. Potrivit IPJ Vâlcea, în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Al doilea a fost prins pe DJ 678, în localitatea Olanu, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 63 de ani, care avea o alcoolemie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la o unitate medicală pentru prelevarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.