Adolescent snopit în bătaie la Casa de Cultură din Horezu. Agresorul a fost încătușat…

Un adolescent a fost bătut cu bestialitate la Casa de Cultură din Horezu. Agresorul, un…

Un adolescent a fost bătut cu bestialitate la Casa de Cultură din Horezu. Agresorul, un tânăr în vârstă de 19 ani, l-a lovit cu pumnii și picioarele, iar victima are nevoie de 14 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico – legal. În urma incidentului, în data de 21 iunie, polițiștii orașului Horezu l-au reținut pe bătăuș, urmând să-l prezinte în fața procurorului pentru luarea măsurilor care se impun. El este cercetat pentru comiterea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

“În fapt, la data de 21 iunie, Poliția Orașului Horezu a fost sesizată prin plângere scrisă, de către un minor de 17 ani, din localitatea Pietrari, cu privire la faptul că ar fi fost agresat fizic de către un tânăr de 19 ani din orașul Horezu.

În urma probatoriului administrat, față de tânărul de 19 ani, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, urmând a fi prezentat procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Judectăria Horezu în vederea luării unei măsuri legale.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  lovirea sau alte violențe pentru documentarea întregii activități infracționale a acestuia.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție” – informează Poliția Vâlcea.

foto ilustrativ