CĂLIMĂNEȘTI. Încătușat după ce a amenințat o femeie și un copil, iar apoi a tăiat două bănci cu motoferăstrăul

Nu a mai suportat “gălăgia” și a recurs la gesturi absolut șocante. Este vorba despre…

Nu a mai suportat “gălăgia” și a recurs la gesturi absolut șocante. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani, din Călimănești, care după ce a amenințat o femeie și un copil cu acte de violență, a luat un motoferăstrău și a tăiat două bănci aflate pe domeniul public. Imediat, Poliția Orașului Călimănești a fost anunțată despre incident printr-un apel pe 112, iar polițiștii au reacționat pe loc, încătușându-l pe individ și reținându-l pentru 24 de ore. Bărbatul este acuzat de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugerea și amenințarea.

“În fapt, la data de 24 iunie, Poliția Orașului Călimănești a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi tăiat cu un motoferăstrău două bănci destinate domeniului public.

Polițiști ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, stabilind că este vorba despre un bărbat de 33 de, din orașul Călimănești.

Totodată, s-a stabilit că acesta ar fi adresat amenințări asupra unui minor și asupra unei femei.

În urma probatoriului administrat, față de bărbatul bănuit, a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, urmând a fi prezentat procurorului competent în vederea luării unei măsuri legale care se impune.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugerea și amenințarea.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție” – precizează IPJ Vâlcea.