Primarul Bărzăgeanu are proiecte pentru fiecare sat din Mihăești

Constantin Bărzăgeanu, primar al comunei Mihăești încă din 2012, a câștigat recent un nou mandat….

Constantin Bărzăgeanu, primar al comunei Mihăești încă din 2012, a câștigat recent un nou mandat. Cu o experiență îndelungată și un portofoliu bogat în proiecte realizate, Bărzăgeanu are în continuare numeroase planuri pentru dezvoltarea comunei. Edilul șef spune că dorește să continue să îmbunătățească infrastructura locală, să atragă investiții și să implementeze noi inițiative care să crească calitatea vieții locuitorilor din Mihăești.

Printre obiectivele propuse primarul Bărzăgeanu pentru următorii ani se numără achiziționarea de microbuze electrice pentru transport, un proiect finanțat prin fonduri europene; realizarea unui sistem de canalizare în toată localitatea; construirea unui sens giratoriu în punctul ,,La Plută”, cu sprijinul Consiliului Județean Vâlcea; amenajarea trotuarelor în toată comuna Mihăești; modernizarea iluminatului public.

Edilul șef are planuri mari pentru toate satele din comuna Mihăești. Astfel că în satul Gurișoara se va construi în curând un loc de joacă pentru copii la Școală/ Grădiniță, în satul Scărișoara se va realiza un pod de acces spre strada Linia Bradului, în satul Vulpești se va construi un loc de joacă pentru copii, în satul Govora se ca asfalta strada Marica Florea, în satul Bîrsești se va construi un loc de joacă pentru copii, la fosta Școală Bîrsești. De asemenea, în satul Buleta se vor asfalta străzile Sănduleștilor și Văduv și se va moderniza stația de gaze naturale pentru mărirea presiunii. În satul Negreni se pregătește construirea unui bazin de înot olimpic (solicitare depusă pentru obținerea finanțării la C.N.I.), asfaltarea străzii Cimitirului și extinderea rețelei de gaze naturale pe strada Noan. În satul Mihăești primarul promite extinderea rețelei de gaze naturale pe străzile Boalca și Dealului și reabilitarea spațiului de la Ferma 2, pentru Serviciul Public de Gospodărire Comunală. În satul Arsanca se vrea amenajarea unui spațiu de recreere/ picnic în izlazul Arsanca, iar în satul Măgura se vor asfalta străzile: Pavel, Căminului, Fântâna lui Saxon, Serelor, se ca moderniza și extinde dispensarului medical, se va pune în funcțiune a grădiniței cu 4 grupe și se va înființa o grupă cu program prelungit, se va construi o sălă de sport școlară și se vor construi rigole și trotuare. În satul Rugetu se vrea construirea de rigole și construirea unui loc de joacă pentru copii, iar în satul Munteni se pregătește asfaltarea străzii Sondelor, identificarea și achiziționarea unui teren pentru construirea unui parc de joacă, dar și construirea unui loc de joacă pentru copii. În final, în satul Stupărei, primarul Bărzăgeanu vrea construirea trotuarelor și a pistelor de biciclete pe DN 64, construirea dispensarului medical, schimbarea conductei de apă potabilă pe DN64, modernizarea iluminatului stradal, dar și asfaltarea și realizarea șanțurilor betonate pe străzile: Câmpului, Bisericii, Florescu, Izvorului.