Primarul Vasilache face apel la cetățenii din Olănești să fie vigilenți pentru a nu pica în plasa escrocilor

Primarul Sorin Vasilache, din Băile Olănești, îi avertizează pe cetățeni să fie vigilenți și să…

Primarul Sorin Vasilache, din Băile Olănești, îi avertizează pe cetățeni să fie vigilenți și să nu pice în plasa escrocilor care folosesc metoda „Burlanul”. În ultima perioadă, s-au înregistrat tot mai multe cazuri de victime ale acestei metode de înșelăciune. Autoritățile locale fac apel la cetățeni să fie atenți și să raporteze orice tentativă de fraudă la poliție. De asemenea, primarul a subliniat importanța informării și a conștientizării pentru a preveni astfel de incidente.

“Pentru a preîntâmpina faptele de înșelăciune prin metoda BURLANUL, avem rugămintea de a nu intra în legatură cu cetățeni ce vă propun lucrări la prețuri reduse, pentru repararea sau înlocuirea jgheaburilor / burlanelor de colectare a apei.
În cazul în care sunteți abordați de astfel de persoane, nu permiteți intrarea acestora pe proprietatea dumneavoastră și contactați de îndată organele de poliție prin apel la 112 sau 0758025105 – Poliția orașului Băile Olănești” – spune Sorin Vasilache, primarul orașului Băile Olănești.