Deputatul Buican îl contrazice pe ministrul Transporturilor

Deputatul liberal vâlcean Cristian Buican îl contrazice pe ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, care a declarat…

Deputatul liberal vâlcean Cristian Buican îl contrazice pe ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, care a declarat ieri, 5 iulie 2024, în urma unei vizite pe Valea Oltului, că drumul expres care va lega municipiul Râmnicu Vâlcea de autostradă va intra în licitație anul viitor. Parlamentarul de Vâlcea susține că tocmai Ministerul Transportului întârzie finalizarea studiului de prefezabilitate, fără de care nu se poate lansa procedura de licitație.

În nenumărate rânduri, deputatul PNL Cristian Buican a subliniat că acest drum expres este vital pentru dezvoltarea județului Vâlcea, facilitând accesul rapid la autostradă și stimulând economia locală. Ministerul Transporturilor trebuie să urgenteze finalizarea studiului de prefezabilitate și să respecte termenele stabilite pentru a putea începe cât mai curând procedurile de licitație. Deputatul Buican este poate singurul politician din Vâlcea care monitorizează îndeaproape evoluția acestui proiect și care face demersuri pentru ca autoritățile centrale să acorde atenția necesară investițiilor în infrastructura rutieră mare a județului Vâlcea.

“Domnul Grindeanu nu știe despre ce e vorba… asta demonstrează chiar răspunsul domniei sale. Drumul Expres este Găneasa – Drăgășani – Rm. Vâlcea – Tigveni și nu se poate licita anul viitor pentru ca Ministerul Transporturilor a întârziat finalizarea studiului de prefezabilitate!!!” – susține deputatul PNL Vâlcea Cristian Buican.