FOTO. Polițiști vâlceni, eroi pentru o familie din Vlădești. Au intervenit la timp într-un incendiu ce putea devasta gospodăria

Un incident a avut loc ieri în comuna Vlădești, unde un incendiu amenința să devasteze…

Un incident a avut loc ieri în comuna Vlădești, unde un incendiu amenința să devasteze o gospodărie. Eroii acestui eveniment sunt polițiștii din Băile Olănești, care au intervenit prompt și au reușit să prevină o dramă.

Polițiștii au observat fum dens la o gospodărie din Vlădești, au ajuns rapid la fața locului și au acționat fără ezitare, inițiind măsurile de stingere a incendiului până la sosirea pompierilor. Intervenția rapidă a polițiștilor a fost crucială, nu doar pentru salvarea locuinței, ci și pentru protejarea vieților celor implicați. Datorită curajului și profesionalismului lor, familia din Vlădești a fost salvată, iar pagubele materiale au fost limitate.

“La data de 5 iulie a.c.,polițiștii din cadrul Poliției Orașului Băile Olănești, în timp ce se aflau in exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat faptul că, din zona unei locuințe, din localitatea Vlădești,  provine un fum intens.

De îndată, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că respectivul fum provine de la izbucnirea unui incendiu care se propaga foarte rapid la o anexă folosită ca spațiu de depozitare.

Polițiștii au acționat prompt, identificând o sursă de apă din curtea locuinței, reușind să împiedice extinderea flăcărilor la construcțiile din proximitate până la sosirea pompierilor.

La scurt timp au sosit și pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea care au lichidat incendiul în totalitate.

Mulțumim colegilor noștri pentru spiritul civic și inițiativa de care au dat dovadă, reprezentând o confirmare a implicării și devotamentului pe care polițiștii le manifestă în asigurarea climatului de ordine și siguranță publică” – se arată în comunicatul Poliției Vâlcea.