Noutăți și oferte la MERE Râmnicu Vâlcea: borcane, sticle, filtre de apă, lenjerii, prosoape și o gamă largă de produse din carne

Cămara gospodinelor este neîncăpătoare când vine vorba de bunătățile pe care le pregătesc din timp…

Cămara gospodinelor este neîncăpătoare când vine vorba de bunătățile pe care le pregătesc din timp pentru sezonul rece. Lista de conserve este lungă și cuprinde cele mai bune borcane de compoturi, dulceață, zacuscă, murături ori alte preparate care își păstrează aroma de la un an la altul. Magazinul MERE Râmnicu Vâlcea îți vine în întâmpinare pentru a te pregăti pentru sezonul rece.

Indiferent dacă sunteți un începător sau un expert în conservarea alimentelor, la magazinul MERE Râmnicu Vâlcea veți găsi echipamentele necesare pentru a umple cămara cu delicioase conserve de casă. Magazinul oferă: seturi borcane de diferite mărimi, sticle pentru sucuri și siropuri.

De asemenea, la MERE mai găsiți mezeluri de toate felurile (cârnați, șuncă, salamuri, pui afumat, oase de porc, ciolan, slănină, bacon, pastramă), prosoape, lenjerii, pături, farfurii și castroane de plastic, tigăi, filtre pentru apă și multe altele. (Vedeți prețuri în galeria de imagini de jos 👇)

Supermarketul oferă cumpărătorilor cele mai mici prețuri posibile, acestea fiind obținute datorită colaborării directe cu producătorii, a unei politici stricte de control al costurilor și aplicarea unui adaos comercial minim.
✅Magazinele MERE se disting printr-o gamă variată de produse de calitate și un raport optim de preț – calitate.
✅In magazinele MERE cumpăratorul plătește pentru produse și nu pentru branduri renumite.
✅In magazinele MERE veți găsi o gamă largă de produse la cele mai mici prețuri.
✅Clienții rețelei MERE sunt persoane cărora le place să facă economie de timp și bani.
✅ Programul este zilnic în intervalul orar 09-20.30 , pe str. Calea lui Traian nr 9 B
✅ Se acceptă plata cu carduri bonuri de masă și carduri sociale.

🅿️