Bărbat din Drăgășani arestat pentru viol asupra unei minore

Caz șocant în municipiul Drăgășani, acolo unde un bărbat de aproximativ 50 de ani a…

Caz șocant în municipiul Drăgășani, acolo unde un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost arestat preventiv sub acuzația de viol săvârșit asupra unei minore. În realitate, pe surse am aflat că individul întreținea relații sexuale normale cu o minoră ce nu avea vârsta necesară pentru a avea discernământ. Autoritățile au intervenit prompt, iar ancheta este în desfășurare pentru a elucida detaliile acestui caz grav și pentru tragerea la răspundere a persoanei vinovate.
Ca o primă măsură, procurorii de la Parchetul Drăgășani au propus instanței arestarea preventivă a lui Ilie Stelică M., iar judecătorul de caz a admis propunerea, trimițându-l după gratii pentru 30 de zile.
“Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani. În temeiul art. 224 C. proc. pen., art. 223 alin. 1 lit. d şi alin.2 din C. proc. pen. rap. la art. 202 alin. 1 şi 3 din C. proc. pen. dispune arestarea preventivă a inculpatului M. Ilie-Stelică, fără antecendente penale, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de <Violul săvârşit asupra unui minor>, prev. de art. 218 ind. 1 alin. 2 şi alin. 4 lit. b C.pen. , pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de astăzi, 11.07.2024 şi până la data de 09.08.2024 inclusiv. Respinge, ca neîntemeiată, solicitarea apărătorului inculpatului privind luarea faţă de inculpat a altei măsuri preventive mai uşoare, respectiv măsura controlului judiciar. În baza art. 230 alin. 1 C.proc.pen., dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă a inculpatului, conform dispoziţiilor prezentei încheieri. În baza art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare” – se arată în minuta instanței Judecătoriei Drăgășani.

foto ilustrativ