FOTO. 33 de jandarmi, avansați în grad la Jandarmeria Vâlcea

Ceremonie de avansare în grad la Jandarmeria Vâlcea, unde 33 de jandarmi au fost promovați…

Ceremonie de avansare în grad la Jandarmeria Vâlcea, unde 33 de jandarmi au fost promovați în gradul următor, marcând astfel un pas important în cariera lor și recunoscând efortul și dedicarea lor. Colonelul Grigore Ciaușescu, comandantul Jandarmeriei Vâlcea, a condus evenimentul, subliniind importanța acestei realizări pentru fiecare dintre cei avansați și rolul esențial pe care îl joacă Jandarmeria în menținerea ordinii și siguranței publice.

“Astăzi, 1 august, sărbătorim avansarea în gradul următor, la termen, a 33 de colegi din cadrul Jandarmeriei Vâlcea. Această zi marchează un pas important în cariera lor, recunoscându-le efortul și dedicarea.

Într-un cadru festiv, inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea, col. Ciaușescu Grigore, le-a acordat noile grade celor 5 ofițeri și 28 de subofițeri, exprimându-și recunoștința pentru munca lor și încrederea în succesul misiunilor viitoare.

Felicitări tuturor celor avansați! Suntem mândri de voi și vă dorim mult succes în continuare” – precizează Jandarmeria Vâlcea, într-un comunicat de presă.