Panică într-un bloc din Drăgășani din cauza unei tigăi uitată pe aragaz. O persoană a fost transportată la spital

Un incendiu a izbucnit într-un apartament situat pe strada Tineretului din municipiul Drăgășani. Incidentul a fost raportat la ora 23:45, iar la fața locului au intervenit pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Drăgășani. În urma incendiului, o persoană a suferit o intoxicație cu fum și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Cauza producerii ar fi o tigaie uitată pe aragaz.

“Pentru misiune au fost alocate două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ.
La sosirea echipajelor operative la fața locului, s-a constatat faptul că incendiul se manifesta în bucătăria apartamentului. De asemenea, casa scării era inundată cu fum.
O persoană care a suferit o ușoară intoxicație cu fum a fost asistată medical de către echipajele medicale, necesitând transportul la spital.
Pompierii au lichidat cu promptitudine focul, înainte ca acesta să cuprindă și restul apartamentului.
De asemenea, militarii au acționat pentru ventilarea spațiilor inundate cu fum. Nu au fost persoane evacuate și nici alte victime surprinse de incendiu.
Cauza probabilă de producere a incendiului: tigaie lăsată nesupravegheata pe aragazul aflat în funcțiune” – informează ISU Vâlcea.

foto ilustrativ