Cine era șoferul iresponsabil care ar fi putut cauza o tragedie pe b-dul Dem Rădulescu?!

Screenshot


Bulevardul Dem Rădulescu din Râmnicu Vâlcea a devenit, din păcate, un loc obișnuit pentru curse de mașini și pentru comportamentele agresive în trafic, care au loc în fiecare noapte. În ciuda faptului că aceste evenimente se desfășoară chiar sub ochii polițiștilor, situația pare să persiste, iar măsurile luate nu par să fie suficiente pentru a descuraja astfel de comportamente periculoase.

Incidentul de aseară pe bulevardul Dem Rădulescu din Râmnicu Vâlcea este un exemplu elocvent. Un tânăr de 19 ani se afla la volanul BMW-ului care, după un slalom printre mașini și câteva manevre periculoase, a pierdut controlul vehiculului ajungând pe trotuar, punând în pericol viața mai multor persoane aflate pe o bancă. El a primit o amendă (care nu-l afectează prea mult la buzunar) și a fost lăsat pieton pentru următoarele 2 luni.

Problema este că acest tip de comportament nu este izolat, după cum spuneam, ci reprezintă o problemă recurentă pe acest bulevard. În ciuda faptului că autoritățile ar trebui să fie vigilente și să intervină prompt, realitatea este că astfel de incidente se petrec fără ca autoritățile să ia măsuri eficiente pentru a preveni astfel de pericole.

“La data de 11 august a.c., în cursul nopții, polițiștii din cadrul Biroului rutier Râmnicu Vâlcea au identificat un tânăr de 19 ani care ar fi manifestat un comportament agresiv în trafic, fiind implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale.

Șoferul a fost sancționat contravențional cu 990 de lei și s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 60 de zile.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul drug test, rezultatul fiind negativ” – este reacția IPJ Vâlcea în urma incidentului de aseară.