Vâlcean prins pe Valea Oltului “rupt” de beat la volan

Un bărbat din județul Vâlcea a fost prins conducând sub influența alcoolului pe Valea Oltului, DN 7 fiind unul dintre cele mai periculoase drumuri din țară. Acesta avea o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, ceea ce indică o stare avansată de ebrietate. Conducerea în astfel de condiții este extrem de periculoasă, mai ales pe un drum cu un grad ridicat de risc, precum Valea Oltului. Acest incident subliniază încă o dată inconștiența unor șoferi care pun în pericol atât viața lor, cât și a celorlalți participanți la trafic.

“La data de 18 august a.c., în jurul orei 00.30, în afara localității Boița, polițiștii rutieri au oprit pentru control o autoutilitară condusă pe DN 7 de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din jud. Vâlcea.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice.

În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt, pentru aplicarea măsurilor legale în consecință” – precizează IPJ Sibiu.