Copiii din Mihăești vor avea acces gratuit la bazinul de înot ce se va construi în comună

Administrația locală din Mihăești a reușit să obțină aprobarea pentru un proiect de investiții mult așteptat: construirea unui bazin de înot în satul Negreni. Acest proiect ce va fi finanțat prin Compania Națională de Investiții (CNI) va reprezenta un pas important pentru comunitate, oferind locuitorilor acces la facilități moderne pentru sport și recreere. Bazinul de înot va contribui la îmbunătățirea calității vieții în Mihăești și va încuraja practicarea activităților fizice într-un mediu sigur și adecvat, mai ales pentru copiii din localitate.

Timp de patru ani, copiii din Mihăești vor avea acces gratuit la bazinul de înot, iar ulterior, spune primarul Bărzăgeanu, se va impune o taxă modică. În următoarea perioadă, Primăria Mihăești va afla de la CNI în ce condiții se va face licitația, iar după ce toate procedurile vor fi făcute, va începe lucrarea.

”Cam șase ani au fost necesari pentru întreaga documentație a proiectului bazinului de înot. Abia acum mi-au venit aprobările și tot ce este necesar pentru bazin. Pentru acest bazin ne trebuie locuri de parcare pentru cel puțin 60 de mașini. Și automat a trebuit să facem în așa fel încât să găsim soluții să putem să rezolvăm această problemă. Acum așteptam doar procedurile de licitație. Ulterior, vom avea cheltuieli de întreținere și orice primar se gândește cum să facă față. Patru ani de zile va fi cu titlul gratuit, după care vom cere o taxă mică în așa fel încât să putem funcționa” – spune primarul comunei Mihăești, Constantin Bărzăgeanu.