Violență extremă în Râmnicu Vâlcea! Bărbat bătut în plină stradă chiar în apropierea sediului IPJ

S-a întâmplat în această seară, chiar în apropierea sediului Poliției Vâlcea, pe strada Calea lui Traian. Un bărbat a fost snopit în bătaie de trei indivizi, el fiind transportat cu o ambulanță la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vâlcea. Agresorii au fost depistați de polițiști și duși la audieri, deschizându-se un dosar penal în această cauză. Deocamdată nu se cunosc motivele conflictului, doar că totul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool. Oamenii legii investighează în continuare.

“Din verificările efectuate de către polițiști, s-a stabilit că în această seară, în jurul orei 22:20, pe fondul consumului de alcool, un bărbat în vârstă de 38 de ani, ar fi fost lovit de către alți trei bărbați cu vârste de 42, 50 și 60 de ani.

În urma conflictului, bărbatul de 38 de ani, a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Ceilalți trei bărbați au fost conduși la sediul unității de poliție, cercetările fiind continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de <lovirea sau alte violențe> și <tulburarea liniștii și ordinii publice>.

În funcție de evoluția anchetei, vor fi dispuse măsurile legale care se impun” – ne-a precizat Poliția Vâlcea.