VIDEO – Incendiu uriaș la Pesceana. Se intervine de urgență…

UPDATE 8 septembrie 2024: Focul s-a extins, ajungând ca suprafața afectată de incendiu să fie de aproximativ 90 de hectare. Pompierii intervin pe mai multe sectoare.

UPDATE 2: Incendiul de la Pesceana s-a extins enorm din cauza vântului puternic, manifestându-se pe aproximativ 70 de hectare. Peste 60 de pompieri intervin pe trei sectoare, însă flăcările s-au propagat și pe teritoriul localității Glăvile, sat Olteanca. Nu s-a reușit încă localizarea.

UPDATE: Până acum au ars aproximativ 30 de hectare de vegetație uscată. Până în acest moment nu au fost locuințe sau persoane afectate de incendiu.

Incendiu de amploare în localitatea Pesceana, în aceste momente. Pompierii militari vâlceni intervin cu 7 autospeciale de stingere si muncă operativă la un incendiu de vegetație uscată, în localitatea Pesceana. A fost anunțat și SVSU din localitate. Incendiul se manifesta pe o suprafață extinsă, au fost protejate locuințele din proximitate, se intervine în continuare pentru protectia altor locuințe.
Misiunea este în dinamică.