Andra Bica s-a înscris în cursă pentru Senatul României

O noua candidatură a fost anunțată azi la PSD Vâlcea, pentru alegerile parlamentare. Andra Bica și-a depus dosarul pentru Senatul României în cadrul selecției interne care are loc, săptămâna aceasta, în PSD Vâlcea. În prezent, Andra Bica este vicepreședinte al Consiliului Județean Vâlcea, iar anterior a fost inspector școlar județean al ISJ Vâlcea. De-a lungul timpului, social – democrata s-a implicat activ în diverse inițiative și proiecte care au vizat îmbunătățirea sistemului educațional, administrativ, cultural și politic, contribuind la dezvoltarea comunității locale. Cu siguranță, și în Parlamentul României va face o figură frumoasă.

”Îmi face o deosebită plăcere să vă anunț că mi-am depus, astăzi, la sediul Organizației PSD Vâlcea, dosarul privind selecția internă pentru funcția de senator, pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc în luna decembrie.

Îmi asum cu toată responsabilitatea această provocare și sunt profund motivată să contribui la dezvoltarea comunității noastre. Cred cu tărie că printr-o implicare activă, putem aduce schimbări pozitive și putem implementa proiecte legislative care să îmbunătățească viața fiecăruia dintre noi.

Sprijinul și încrederea domnului Președinte Constantin Rădulescu și a întregii echipe PSD Vâlcea sunt neprețuite pentru mine și le mulțumesc din suflet!

Vă mulțumesc pentru întreaga susținere și sper să fiți alături de mine în acest demers!” – este mesajul transmis de vicepreședinta CJ Vâlcea, Andra Bica.