OFICIAL! Lucian Rădulescu (PSD) și-a depus dosarul de candidat pentru Camera Deputaților

Lucian Rădulescu, vicepreședintele PSD Vâlcea, și-a depus oficial dosarul de candidatură pentru Camera Deputaților, un pas important în cariera sa politică. Rădulescu a fost mult timp o figură esențială în culisele campaniilor electorale ale Partidului Social Democrat, fiind considerat „materia cenușie” din spatele succeselor obținute de social-democrați în ultimii ani. Ca și coordonator al PSD Vâlcea, meritele sale sunt larg recunoscute pentru rezultatele remarcabile obținute de partid la alegerile din ultimii ani, contribuind decisiv la consolidarea poziției PSD în județ.

“Nu pot să încep altfel, decât prin a mulțumi tuturor colegilor, pentru cei 24 de ani de activitate politică, neîntreruptă, pentru toate momentele frumoase și unice!

Vă mulțumesc pentru tot ceea ce am învățat și am trăit, împreună, în marea familie PSD Vâlcea!

Vă mulțumesc pentru că m-ați acceptat așa cum sunt, că ați avut răbdare cu mine și m-ați creditat de la prima privire și strângere de mână. Toate aceste lucruri mă responsabilizează și deopotrivă motivează!

Vă chem alături de mine pentru un nou proiect al meu și totodată, al dumneavoastră, așa cum facut-o pentru toți colegii nostri!

Sunt Ion-Lucian Rădulescu și astăzi, 12 septembrie 2024, mi-am depus dosarul de candidat conform procedurii interne aprobată în Biroul Politic Județean, pentru funcția de deputat în Parlamentul României, în contextul alegerilor parlamentare din 1 decembrie 2024!” – a scris pe Facebook vicepreședintele PSD Vâlcea, Lucian Rădulescu.