UPDATE: Alertă la Bujoreni! Urs aproape a fost lovit de un TIR pe DN 7

UPDATE: Potrivit ultimelor informații, incidentul a avut loc pe DN 7, acolo unde un TIR a fost foarte aproape de a lovi ursul care se afla în mijlocul drumului. Șoferul a evitat impactul și și-a continuat drumul, însă au existat martori ai evenimentului care au sunat la 112. Jandarmii încă sunt în zonă.

Un urs a fost observat în zona Gura Văii, la intersecția cu Dăești, comuna Bujoreni. Autoritățile au emis un mesaj RO-Alert și intervenit prompt, cu echipaje de Jandarmi, SMURD și Poliție sosite la fața locului pentru a gestiona situația și a asigura siguranța locuitorilor. Dacă te afli în zonă, este important să fii precaut și să eviți orice contact cu animalul. Autoritățile sunt în curs de a monitoriza zona și de a lua măsurile necesare pentru a preveni orice incident.

“A fost semnalata prezenta unui urs in localitatea Bujoreni, sat Gura Vaii, evitati zona, ramaneti in locuinte! Pastrati distanta fata de animal si nu incercati sa va fotografiati cu acesta sau sa il hraniti. Fara sa va expuneti pericolului protejati animalele din gospodarie” – se arată în mesajul RO-Alert.