PSD Vâlcea, pregătit pentru alegerile parlamentare: Obiectivul – trei deputați și un senator, dar țintesc și mai sus

Președintele PSD Vâlcea și președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a declarat, la depunerea candidaturilor, că obiectivul organizației pentru alegerile parlamentare este de a obține trei mandate de deputat și unul de senator, dar speră ca numărul deputaților să crească la patru. Rădulescu a scos în evidență faptul că Parlamentul României este crucial pentru că acolo se votează guvernul și și-a exprimat dorința ca viitorul guvern să fie condus de PSD, cu sau fără alianțe. De asemenea, el a declarat că este încrezător în victoria partidului la alegerile parlamentare și prezidențiale din județ și că Marcel Ciolacu, liderul PSD, ar fi un președinte bun pentru România.

”Parlamentul României este important pentru că acolo se votează Guvernul României. Noi pornim azi la drum pentru un guvern care să ajute județul Vâlcea. Dacă viitorul guvern o să fie unul al PSD, cu alianță sau fără alianță. Este foarte important pentru mine și pentru echipa mea în condițiile în care eu vreau să fac lucruri importante pentru acest județ. Cred cu tărie că vom câștiga alegerile parlamentare și prezidențiale în județul Vâlcea, cred cu tărie că Marcel Ciolacu o să fie un președinte bun pentru România, un președinte care să ne reprezinte bine în lume. A dovedit că știe să fie un om echilibrat, un om de dialog, un om care cunoaște și partea luminoasă și partea întunecată atunci când trebuie să servească țara. Și Marcel Ciolacu o să servească bine România. Parlamentarii pe care îi propunem sunt oameni experimentați, sunt oameni buni care nu s-au făcut de rușine acolo unde au lucrat. Avem o listă interesantă, cu 50 la sută doamne sau domnișoare. (…) Obiectivul nostru este să păstrăm ce avem acum, adică trei deputați și un senator și sperăm să obținem încă un deputat” – a declarat liderul social – democraților vâlceni Constantin Rădulescu.

Echipa PSD Vâlcea pentru Parlament

Candidații propuși de PSD Vâlcea sunt descriși de conducerea partidului ca fiind oameni experimentați, cu o medie de vârstă de 46 de ani, iar lista include 50% femei. Echipa totalizează peste 100 de ani de studii superioare și două doctorate, conform spuselor președintelui partidului.

În capul listei pentru Camera Deputaţilor se află deputatul Ştefan Ovidiu Popa, urmat de deputatul Eugen Neaţă, de Lucian Rădulescu – vicepreședinte PSD Vâlcea, de Bogdan Constantin Matei – în prezent senator și fost ministru al Sportului, de Adina Dobrete – director Casa Corpului Didactic Vâlcea, precum şi de deputata Daniela Oteşanu.

Lista PSD Vâlcea pentru Senat este deschisă de Andra Bică – vicepreședinte CJ Vâlcea, urmată de Remus Grigorescu – directorul Bibliotecii Județene, Elena Alina Diaconesi și Alin Voiculeț – director CAS Vâlcea.