”Atelierul pentru mame”, un eveniment în cadrul căruia Dr. Lilea, Dr. Predescu și consultantul Aura Drăghici vor oferi suport și informații utile

Hotelul Ramada din Râmnicu Vâlcea va găzdui în premieră, în data de 13 iunie 2024,…

Hotelul Ramada din Râmnicu Vâlcea va găzdui în premieră, în data de 13 iunie 2024, un eveniment medical inedit, dedicat mamelor din județ. “Atelierul pentru mame”, cum e denumit evenimentul, este organizat pentru a oferi suport și informații utile mamelor, abordând diverse teme de interes legate de sănătatea și bunăstarea micuților lor. Organizatorii și, în același timp, speakerii manifestării vor fi medicul pediatru Dr. Bogdan Lilea – gastroenterologie pediatrică, medicul pediatru Dr. Dragoș Predescu – cardiologie pediatrică și Aura Drăghici – consultant certificat în somnul bebelușului și al copilului.
Intrarea va fi gratuită, iar mamele ce vor participa la “Atelierul pentru mame” vor avea ocazia să interacționeze cu specialiștii din domeniul medical, menționați mai sus, care vor oferi sfaturi și răspunsuri la întrebările lor. Evenimentul promite să fie o resursă valoroasă pentru comunitatea locală, promovând educația medicală și conștientizarea în rândul mamelor.

Cu toții știm că instinctul unei mame este unic și devine un far călăuzitor încă din prima zi de viață a micuțului. Învățarea continuă o ajută să facă alegerile cele mai bune pentru ea și pentru copilul ei, iar legătura cu medicul pediatru și încrederea pe care acesta i-o insuflă sunt vitale pentru sănătatea și creșterea copilului. Ei bine, “Atelierul pentru mame” vine, într-un alt mod, în sprijinul mamelor, oferindu-le posibilitatea să afle toate răspunsurile la întrebările care încă le macină. Acest eveniment este conceput pentru a le oferi suport și informații valoroase, astfel încât să se simtă mai pregătite și încrezătoare în alegerile pe care le fac pentru ele și pentru copiii lor.
Detalii despre program, în imaginile de mai jos: