Cine sunt vâlcenii care au furat de 650.000 de euro din Italia

Mihai Vasile R., Ionela Mirabela B., Alin Nicolae L. și Constantin Cosmin B. sunt cei…

Mihai Vasile R., Ionela Mirabela B., Alin Nicolae L. și Constantin Cosmin B. sunt cei patru vâlceni care i-au terorizat pe italieni cu furturile. Prejudiciul cauzat de ei se ridică la peste 650.000 de euro, iar autoritățile din Italia au emis pe numele lor un mandat european de arestare. Astfel că, ieri 30 mai 2024, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei din cadrul Secției nr. 2 Poliție Milcoiu și Secției nr. 4 Poliție Prundeni, i-au încătușat pe cei patru suspecți și urmează a fi extrădați.

“Polițiștii au identificat 4 persoane cu vârste cuprinse între 22 și 36 de ani, din localitățile Galicea și Ionești, pe numele cărora, autoritățile italiene au emis 4mandate europene de arestare. Persoanele erau căutate, în vederea arestării, pentru comiterea în Italia a mai multor infracțiuni de furt calificat, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 650.000 de euro. 

Cei 4 bărbați au fost prezentați procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, ulterior, față de aceștia a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Aceștia au fost introduși în Centrele de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Vâlcea și Argeș, urmând să fie îndeplinită procedura de predare către autoritățile judiciare din Italia” – informează IPJ Vâlcea.

foto ilustrativ