După ce a câștigat alegerile cu aproape 80%, Aurora Măgura a sărbătorit alături de cetățeni la Ziua comunei Popești

Izlazul din zona Cotoșmanu a fost plin, în Sfânta Zi de Înalţare, pentru că la…

Izlazul din zona Cotoșmanu a fost plin, în Sfânta Zi de Înalţare, pentru că la Popești, cetățenii au petrecut împreună cu autoritățile locale și județene de „Ziua comunei”.  Evenimentul a fost organizat exemplar de primarul Aurora Măgura, manifestarea dovedindu-se a fi o adevărată reușită.
Pe scena amenajată în zons “La Fântânile reci” au urcat copiii din localitate, dar șk interepreți cunoscuți şi formaţii autohtone de muzică populară. La eveniment au fost prezente şi autorităţile administraţiei publice din judeţ, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, felicitând-o pe Aurora Măgura, primăriţa din Popeşti, care reuşeşte, de fiecare dată, să adune în jurul său întreaga comunitate

Mă bucur să vă văd prezenţi în număr aşa de mare la sărbătoarea comunităţii noastre, în această zi care are o semnificaţie creştină importantă, Înălţarea Domnului. Totodată, comemorăm astăzi eroii neamului românesc. Dumneavoastră, locuitorilor comunei Popeşti, mă adresez cu emoţie și vă asigur că voi avea grijă să fac tot ceea ce am promis pentru comunitatea noastră. Folosesc această ocazie pentru a vă mulţumi încă o dată tuturor celor care mi-ați acordat încrederea pentru încă un mandat. În calitate de primar, mă străduiesc, alături de echipa mea şi de dumneavoastră, să duc la bun sfârşit munca pe care mi-am asumat-o şi pentru care m-aţi mandatat. Vă mulţumesc” – a transmis primarul Aurora Măgura.

Duminică, 9 iunie, Aurora Măgura, candidata PSD, a câștigat alegerile pentru pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Popești cu un procentaj impresionant de 79,16%, obținând 1.432 de voturi. Rezultat care nu face decât să arate implicarea și devotamentul primăriei față de comunitatea sa.