Vâlcean traficant de migranți, urmărit de autoritățile din Croația. Vezi câți bani cerea…

Depistat, noaptea trecută, pe o stradă din Horezu, în jurul orei 00:30, un bărbat a ajuns…

Depistat, noaptea trecută, pe o stradă din Horezu, în jurul orei 00:30, un bărbat a ajuns după gratii. Asta pentru polițiștii din cadrul Poliției Orașului Horezu au descoperit în aplicația EDAC faptul că vâlceanul de 26 de ani avea emis pe numele căruia său un mandat european de arestare. Tânărul este acuzat de către autoritățile judiciare din Croația că a făcut trafic cu migranți. Mai precis, el ar fi transportat 8 persoane în Croația pentru suma de 1000 €/persoană.

“Bărbatul a fost preluat de polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale și a fost prezentat procurorului de serviciu din cadrul Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești care a dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Ulterior, acesta va fi prezentat magistraților Curții de Apel Pitești pentru dispunerea măsurii arestării preventive, până la finalizarea procedurilor de extrădare.

Bărbatul de 26 de ani era căutat de autoritățile din Croația, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de migranți” – precizează IPJ Vâlcea.