FOTO. Momente deosebite, muzică și dans la “Zilele Comunei Budești”

Timp de două zile, manifestarea“Zilele Comunei Budești” a reunit locuitorii comunei și pe cei din împrejurimi. Evenimentul a fost marcat de o atmosferă de sărbătoare și veselie, unde comunitatea s-a adunat pentru a celebra împreună. Participanții s-au bucurat de diverse activități și momente speciale, reflectând spiritul de unitate și tradițiile locale. Prezenți la sărbătoarea comunei Budești au fost, alături de primarul Ion Vlădulescu, și senatorul Claudia Banu, secretarul de stat Aurel Simion, deputatul Laurențiu Cazan, primarul localității Bujoreni – Gheorghe Gîngu, consilieri județeni și locali. 

Evenimentul a început sâmbătă, 3 august, cu un spectacol de muzică oferit de DJ Joe și formațiile Anemary și Pragu’ de Sus. Punctul culminant al serii a fost concertul Lidiei Buble, care a încheiat prima zi într-o notă de excepție. Atmosfera a fost electrizantă, iar locuitorii și vizitatorii s-au bucurat de momente memorabile de muzică și distracție.

Manifestările au continuat și duminică, atunci când pe scena amenajată pe izlazul din satul Racovița, au urcat zeci de copii talentați. Oamenii au fost încântați de programul artistic variat, care a inclus cântece și dansuri, micuții fiind îmbrăcați în straie populare autentice ce au reflectat istoria și cultura localității.

Ulterior, primarul comunei Budești, Ion Vlădulescu, a premiat toți copiii, menționând că administrația publică locală va face eforturi în continuare pentru ca micuții din localitate să aibă parte de sprijin și condiții excelente de învățare. „Acești copii sunt viitorul comunei noastre. Este esențial să le arătăm cât de valoroase sunt rădăcinile noastre culturale și să-i încurajăm să le păstreze și să le promoveze” – spus primarul.

Nici cuplurilor din comună care au sărbătorit 50 de ani de căsnicie nu au fost uitate. Momentul a fost emoționant, 10 cupluri fiind felicitate pentru longevitatea și devotamentul lor. Primarul Ion Vlădulescu a oferit cu această ocazie diplome și mici daruri, ca simbol al aprecierii comunității pentru exemplul de iubire și fidelitate pe care îl oferă:

„Este un privilegiu să celebrăm astăzi aceste cupluri remarcabile. Dragostea și dedicarea lor sunt o sursă de inspirație pentru noi toți. Într-o lume în continuă schimbare, stabilitatea și afecțiunea pe care și le oferă reciproc sunt adevărate valori de prețuit” – a mai declarat primarul Vlădulescu.

Manifestarea a continuat cu un spectacol de muzică populară, iar la final oamenii s-au bucurat de un super foc de artificii.