Elevi în practică la Jandarmeria Vâlcea…

 

19 băieţi şi trei fete, viitori jandarmi, au ajuns marţi, 14 iunie 2016, în curtea Inspectoratului de Jandarmi Vâlcea, acolo unde vor parcurge un stagiu de practică până în data de 22 iulie 2016.

Tinerii sunt elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Drăgăşani, în anul I de studiu, iar în primele zile la IJJ Vâlcea, ei vor urma un program de acomodare cu specificul unităţii şi misiunile jandarmilor vâlceni. Mai apoi, elevii vor fi repartizaţi în cadrul structurilor de ordine şi siguranţă publica ale inspectoratului (detaşament mobil, posturi montane, grupe de supraveghere şi ordine publică).

„În perioada următoare, elevii vor executa misiuni de menţinere si asigurare a ordinii publice în cadrul programului de tutela profesională, fiind îndrumaţi de către jandarmi cu experienţă.

Stagiul de practica are un caracter practic-aplicativ, iar principalele modalităţi de pregătire sunt însuşirea modului de acţiune în cadrul elementelor de dispozitiv, studiul individual, participarea la toate misiunile de ordine publică, activităţile având ca scop aprofundarea şi consolidarea cunoştinţelor asimilate, formarea, dezvoltarea si perfecţionarea deprinderilor practice” – precizează IJJ Vâlcea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s