VIDEO: Hingherii sunt înjuraţi pe străzile din Râmnicu Vâlcea!

0

 

Municipiul Râmnicu Vâlcea este împărţit în două tabere când vine vorba despre eterna problemă a maidanezilor care au împânzit oraşul nostru. Sunt vâlceni care le cer autorităţilor publice locale să ia măsuri drastice, nemulţumiţi fiind de faptul că sunt prea mulţi câini violenţi pe stradă. Oamenii au devenit tot mai vocali după ce la sfârşitul anului trecut, dar şi la începutul acestui an doi râmniceni au fost pur şi simplu sfâşiaţi pe stradă de câinii vagabonzi, ei decedând în urma multiplelor plăgi muşcate.

Pe de altă parte însă, există râmniceni care nu sunt de acord ca hingherii să prindă maidanezii de pe străzile municipiului nostru, ei având în jurul blocurilor mai mulţi patrupezi pe care-i hrănesc şi-i protejează. De aceea, ori de câte ori hingherii apar printre blocuri, sunt înjuraţi şi batjocoriţi de oameni. Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute, în cartierul Nord din municipiul Râmnicu Vâlcea, unde s-a iscat o ceartă între hingheri şi câţiva cetăţeni.

Nu vom comenta incidentul, ci vă vom lăsa pe dumneavoastră să apreciaţi acest video de mai jos!

0 thoughts on “VIDEO: Hingherii sunt înjuraţi pe străzile din Râmnicu Vâlcea!

  1. atitudine criminala a celor de la blocuri! Politia sa ii identifice si sa le dea amenzi usturatoare pt impiedicarea unui serviciu de importanta publica!

  2. cei care blocheaza strangerea animalelor periculoase trebuie sa fie arestati.hinghierii trebuie sa isi faca treaba ca sa nu mai fim noi muscati si imbolnaviti.

Lasă un răspuns