ANTONIA, spectacol INCENDIAR la VÂLCEA! Vezi când vine şi unde!

0

  Este una dintre cele mai în vogă artiste din România, iar frumuseţea ei a…

 

Este una dintre cele mai în vogă artiste din România, iar frumuseţea ei a cucerit inimile a mii de băieţi. Ea este ANTONIA, celebră pentru hiturile „Morena”, „Marionette”, „Jameia”, „Marabou”, „Wilde Horses”, dar şi pentru cele mai recente melodii ale ei – „Greşesc”, „Vorbeşte lumea” sau „Sună-mă (feat. Carla’s Dreams)”.

Superba cântăreaţă vine vineri, 1 iulie 2016, în Vâlcea, urmând să ţină un spectacol incendiar în Clubul TAO din cartierul Ostroveni al municipiului Râmnicu Vâlcea. Evenimentul este organizat de Leo Cozia şi începe de la ora 21:00. Intrarea este doar 25 de lei, invitaţia tot 25 de lei, iar toate fondurile strânse vor fi direcţionate către Centrul

European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilităţi, petrecerea având scop caritabil.

„Lumini amețitoare, cocktail-uri colorate, dans și cea mai bună muzică, toate reunite într-un show de zile mari doar în clubul Tao.

Apogeul distracției va fi atins când invitata noastră, una dintre cele mai frumoase și talentate artiste din România, Antonia, va încinge atmosfera cu un concert incendiar în stilu-i caracteristic.

Dacă am reuşit să te conving atunci ‹Sună-mă› căci ‹Nu stau în Hawaii› și haide să luăm parte împreună la o petrecere pe care nu o vom uita curând!” – precizează organizatorii.

Pentru rezervă apelaţi la numerele de telefon de mai jos:

INVITAȚII: Andrei Zăpuc- 0733433187

Mădălina Martoiu- 0740719033

REZERVĂRI COLȚAR:

Monica Marinescu- 0745781054

Teodora Bălăceanu- 0755638702

Lasă un răspuns