FOTO. Vâlcean ajutat de polițiști pe un drum din Sibiu. Vezi ce a pățit!

Doi polițiști din Sibiu au fost felicitați de conducerea Poliției Române după ce au sărit…

Doi polițiști din Sibiu au fost felicitați de conducerea Poliției Române după ce au sărit în ajutorul unui vâlcean aflat în dificultate pe DN 1. Totul s-a petrecut azi, în jurul prânzului, când bărbatul din Vâlcea a rămas în pană și nu reușea să schimbe singur anvelopa. Deși le-a cerut ajutorul și altor participanți la trafic, nimeni nu a oprit. Asta până când acolo a ajuns un echipaj de politie.
“Azi, la prânz, pe DN 1, în apropiere de intrarea în municipiul Sibiu, doi colegi de-ai noștri, Tania și Daniel, polițiști ai Serviciului Rutier Sibiu, se îndreptau spre municipiu când, pe dreapta, au observat un bărbat care făcea semne disperate către ceilalți șoferi în speranța că cineva va opri.
Colegii noștri au tras pe dreapta, iar când s-au apropiat de mașina lângă care se afla bărbatul au văzut că acesta făcuse pană și avea nevoie de ajutor pentru a schimba roata. Din păcate, o mulțime de șoferi trecuseră pe lângă el fără să fie dispuși să dea o mână de ajutor. Bărbatul povestea că nu avusese altă alternativă decât să-și cheme nepotul din alt județ pentru a-l ajuta.
Fără să stea pe gânduri, colegii noștri l-au ajutat pe bărbat să schimbe anvelopa astfel că nu a mai fost nevoie ca nepotul șoferului să mai vină la Sibiu, iar omul și-a putut relua deplasarea în cele mai bune condiții.Tania și Daniel, suntem mândri de voi!” – este mesajul Poliției Române.