FOTO. S-a deschis noul McDonald’s Drive-Thru din Râmnicu Vâlcea

Astăzi, 18 octombrie 2021, un nou restaurant s-a deschis în Râmnicu Vâlcea. Este vorba despre McDonald’s Drive-Thru,…

Astăzi, 18 octombrie 2021, un nou restaurant s-a deschis în Râmnicu Vâlcea. Este vorba despre McDonald’s Drive-Thru, situat pe Bulevardul Dem Rădulescu.  Odată cu deschiderea acestui restaurant în municipiu, compania a creat peste 70 de locuri de muncă pe plan local.

Noul restaurant integrează cele mai noi tehnologii, fiind unul dintre cele mai moderne restaurante McDonald’s din țară, prevăzut cu ecrane digitale pentru prezentarea interactivă a produselor, ofertelor și informațiilor nutriționale atât pe linia de drive, cât și în restaurant. Totodată, acesta beneficiază de 6 kiosk-uri digitale de comandă care le permit clienților să își aleagă produsele preferate într-un mod rapid și ușor, să adauge extra ingrediente, să plătească cu cardul bancar sau contactless și să scaneze ofertele speciale disponibile în aplicația McDonald’s, simplu și rapid. În plus, la fiecare dintre kiosk-urile de comandă, clienții pot scana codul QR disponibil în secțiunea MyM Rewards din aplicația de mobil, pentru a aduna puncte de loialitate în schimbul cărora pot obține produse și meniuri din partea casei. 

În parcarea restaurantului, oaspeții vor avea și locuri de parcare dotate cu stații de încărcare electrică pentru automobile.

Restaurantul McDonald’s dispune de 95 locuri în interior, de 72 locuri pe terasă și de cafeneaua McCafé, unde clienții se pot bucura de o gamă variată de specialități de cafea, dar și de deserturi delicioase. Programul acestuia este adaptat la măsurile impuse de autoritățile locale, fiind deschis până la ora 24:00. Clienții pot servi produsele preferate pe terasă sau în restaurant, lua comanda la pachet, la McDrive sau prin serviciul McDelivery.