Război între sindicaliștii din Poliție și ministrul de Interne

După proteste, critici și sabotarea planurilor de amenzi prin înlocuirea lor cu avertismente (tot o…

După proteste, critici și sabotarea planurilor de amenzi prin înlocuirea lor cu avertismente (tot o formă de protest), acum sindicaliștii din Poliția Română îi declară război pe față ministrului de Interne, Lucian Bode. Polițiștii sunt nemulțumiți pentru că sunt obligați să controleze ce fel de măști poartă cetățenii, ei considerând că nu intră în atribuțiile lor.


Președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS, Bogdan Bănică, îl acuză pe ministru de minciună


“MINȚI, Domnule Ministru! Și nu pot asista impasibil la felul cum, fără nicio remușcare, minți întreaga națiune.În cursul zilei de astăzi, Ministrul Afacerilor Interne, onor Lucian Bode, a exclamat incisiv faptul că polițiștii au fost instruiți cu privire la diferențele dintre măștile textile și cele agreate în momentul de față de legiuitor. Nu cred că nefericitul este dezinformat, întrucât era destul de bine pregătit în sacoșă cu grafice, situații și analize, astfel încât afirm, având proprietatea termenilor, că Bode A MINȚIT, în perfectă cunoștință de cauză: polițiștii și polițiștii de frontieră NU au fost niciun minut instruiți cu privire la tipurile de măști, astfel încât să poată aplica legea. Pe Bode cine îl trage la răspundere pentru dezinformarea CU INTENȚIE a populației?!
Minți, domnule Bode! Așa cum ne-ai mințit pe noi, polițiștii, minți acum întreaga populație a acestei țări, cu infatuare, aroganță și cinism. Minți cum respiri, domnule Bode!
Cred că este timpul ca și societatea civilă să îl sancționeze pentru nemernicia minciunilor aruncate în spațiul public, creând un cadru de pseudolegalitate a acțiunilor impuse subalternilor!
AI MINȚIT, Domnule Ministru! Ca un pungaș ordinar.

Art. 404 din Codul Penal: Comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin aceasta se pune în pericol securitatea naţională, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani” se arată într-o postare de pe Facebook a lui Bogdan Bănică, președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS.