Semnal de alarmă la Domeniul Schiabil Transalpina

Administratorii Domeniului Schiabil Transalpina se alătură acțiunilor de protest al celor de la Arena Platoș…

Administratorii Domeniului Schiabil Transalpina se alătură acțiunilor de protest al celor de la Arena Platoș Păltiniș, care consideră că autoritățile din România nu se implică suficient în această ramură a turismului. De aceea, mâine, 5 februarie 2022, instalațiile de transport se vor opri pentru un minut, aceasta fiind o modalitate de a atrage atenția guvernanților.

“Domeniul Schiabil Transalpina -Voineasa bate palma peste munte cu Arena Platoş Paltiniş şi se aliniază acestei acțiuni.
Preluare din anunțul administrației Arena Platoş Păltiniş: <Sâmbătă, la ora 12, toate instalațiile de transport pe cablu din complexul Arena Platoș Păltiniș se vor opri timp de un minut. E modul prin care înțelegem noi, investitori în turismul de iarnă din România, să tragem un ultim semnal de alarmă față de indiferența autorităților față de acest sector economic și turistic foarte important pentru țară.
Eliminarea vacanței de iarnă a fost o grea lovitură pentru noi, ca și pentru toate celelalte resorturi de ski din țară. Copiii sunt privați de o activitate sportivă ce îi aduce în aer curat, de munte, industria turistică este pusă pe butuci, perspectivele devin din ce în ce mai sumbre. E momentul să ne preocupăm mai mult de soarta turismului de iarnă și să cerem măsuri concrete în acest domeniu. Vă așteptăm sâmbătă, la ora 12, să vă alăturați unui semnal de protest la adresa indiferenței autorităților față de sectorul turismului de iarnă.>

Deci, sămbăta, ora 12, şi Domeniul Schiabil Transalpina, preț de 1 minut, opreşte toate instalațiile de transport pe cablu pentru a trage un semnal de alarmă comun!
Schiori şi snowboarderi, turişti, pensiuni, sunteți alături de noi?!?!
P.S. în compensare, vom prelungi programul cu acel minut” – anunță administratorii Domeniului Schiabil Transalpina.