Primar agresat chiar în sediul instituției de un interlop

Caz grav de violență la vecinii din Argeș. Un primar a fost agresat chiar în…

Caz grav de violență la vecinii din Argeș. Un primar a fost agresat chiar în sediul instituției. Poliția a intrat pe fir, iar ulterior două persoane au fost conduse secție, fiind suspecte în cazul de agresiune asupra primarului oraşului Mioveni, Ion Georgescu.

„În jurul orei 21:00 (vineri, 11 februarie 2022- n.r.), poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că primarul localităţii ar fi fost agresat, pe fondul unei stări conflictuale cu două persoane, în timp ce se aflau la sediul instituţiei. Poliţiştii au identificat persoanele implicate, care au fost conduse la sediul poliţiei pentru cercetări. În cauză se efectuează verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, se arată într-un comunicat transmis, sâmbătă, de IPJ Argeş.

În urma administrării probatoriului, în dimineața zilei de 12 februarie a.c., a fost dispusă măsura reținerii, pe bază de ordonanță, față de un bărbat de 55 de ani, din Mărăcineni. Potrivit presei argeșene, suspectul este un cunoscut interlop din județ – Stelian Crăciun. Acesta ar mai fi cercetat în cinci dosare pentru şantaj și, de asemenea, ar fi fost implicate în multe incidente grave în ultimii ani, unele chiar cu violență.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.