Culmea hoției la Vâlcea: să smulgi firele electrice din tencuială pentru a le fura

Un tânăr de 27 de ani, din comuna vâlceană Sinești, a avut mult de muncă…

Un tânăr de 27 de ani, din comuna vâlceană Sinești, a avut mult de muncă până a reușit să fure niște amărâte de fire electrice. Perseverent, omul nu s-a lăsat până nu a smuls firele din tencuială, distrugând întreaga instalație electrică a unei case din comuna amintită. Hoțul a fost prins deja și reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

“La data de 04 mai a.c., polițiștii au fost sesizați de o femeie de 52 de ani, din comuna Sinești, cu privire la faptul că, persoane necunoscute au pătruns în două dintre locuințele sale de unde i-ar fi sustras mai multe bunuri.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că persoane necunoscute ar fi  pătruns în cele două locuințe și ar fi distrus întreaga instalație electrică prin smulgerea canaleturilor cu fire electrice din tencuiala pereților tuturor încăperilor și ar fi sustras firele electrice precum și  două unelte agricole.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii au identificat un tânăr de 27 de ani, din Sinești bănuit de comiterea faptelor.

În urma administrării probatoriului organele de cercetare penală au dispus reținerea pentru 24 de ore a tânărului, acesta fiind cercetat pentru comiterea infacțiunii de furt calificat” – se arată într-un comunicat de presă al Poliției Vâlcea.