Vâlcean încătușat pentru că și-a tâlhărit fosta iubită din Câmpulung

Un vâlcean s-a ales cu dosar penal și cu o reținere pentru 24 de ore…

Un vâlcean s-a ales cu dosar penal și cu o reținere pentru 24 de ore după ce și-a tâlhărit fosta iubită, furându-i suma de 11.000 lei și o bijuterie din aur. Procurorii urmează să dispună măsuri împotriva sa.

În ziua de 20 iunie 2022, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, și au reținut un bărbat de 32 de ani, din Brezoi, județul Vâlcea.

Din cercetări, s-a stabilit că în dimineața zilei de 20 iunie a.c., în timp ce se aflau pe raza localității Câmpulung, bărbatul ar fi deposedat-o, prin acte de violență, pe fosta concubină, de suma de 11.000 de lei și un lănțișor din aur, ulterior deplasându-se spre județul Vâlcea.

Bărbatul a fost identificat și bunurile sustrase au fost recuperate parțial.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.