Zeci de arbori tăiați ilegal dintr-o pădure din Vâlcea. Polițiștii au descins la locuința unui bărbat…

A tăiat fără nicio jenă zeci de arbori deși nu avea nicio autorizație și i-a…


A tăiat fără nicio jenă zeci de arbori deși nu avea nicio autorizație și i-a depozitat în curte. Vâlceanul în cauză era la un pas să scape basma curată, însă un cetățean l-a reclamat, iar polițiștii au aflat astfel despre infracțiunile comise.

“La data de 24 iulie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Sutești au fost sesizați de către un bărbat din comuna Glăvile, județul Vâlcea, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi sustras material lemnos. În cauză, s-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăierea ilegală de material lemnos și furt de material lemnos.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că un bărbat din comuna Glăvile, deținea în curtea locuinței material lemnos, pe care l-ar fi tăiat și sustras în cursul săptămânii trecute și pentru care nu avea acte de provieniență.

A fost confiscată cantitatea de material lemnos, respectiv un număr de 32 bucăți de gorun, 7 bucăți de fag și 4 bucăți de carpin, de diferite dimensiuni, care a rămas în custodia pădurarului din cadrul O.S Stejarii Mușcelului” – informează Poliția Vâlcea.